Ruoska ja rakkaus - 1994

Laulunäytelmä pienen karjalaiskylän taistelusta Venäjän valtaherroja ja vouteja vastaan elonkorjuuaikaan 1800-luvun lopulla höystettynä huumorilla ja lauluilla. Rakkaus ruoskan voittaa. Tämä oli ensimmäinen näytelmä, joka esitettiin nykyisellä kesäteatteripaikalla, eli korvenkoulun takarinteellä.


Tiedot

Esityksen nimi:
Ruoska ja rakkaus - 1994

Ohjaaja:
Arimo Haltsonen

Käsikirjoittaja:
Reino Helismaa

1900 katsojaaNäyttelijät:

Olavi Suutari, Mirja Nopanen, Piia Pasi, Katri Suutari, Irma Niemelä, Kyösti Vuorela, Harri Luiskari, Tuomo Hellsten, Vesa Lehtola, Hannu Varjola, Jaakko Vierula, Jouko Mattila

Tuotanto:

Arimo Haltsonen, Seppo Pukki, Markku Keikkala, Eeva Heikkilä, Irma Niemelä, Markku Seppälä, Tiina Turunen

 

Historia

Korvenkylän Nuorisoseura ry. perustettiin 7.1.1906. Kesäteatteritoiminnan lähtökohta nykyisessä muodossa oli Korven koulun lakkauttaminen 1993, minkä jälkeen koulu siirtyi kannatusyhdistyksen hallintaan. Vuonna 2000 rakennettiin ulkorakennukseen asianmukaiset pukeutumis- ja varastotilat. Katsomokaltevuutta parannettiin maansiirtotöillä ja katsomo rakennettiin jälleen uudestaan vuonna 2001.

 

Nykypäivä

Nuorisoseuran toiminnan pääpainoalue on tänä päivänä kesäteatteri. Vuosittain tuotamme yhden näytelmän, joissa on noin 15 esitystä. Tämän lisäksi järjestämme tanssi-, tanhu- ja näytelmä koulutusta. Tottakai ohjelmaan kuuluu retkiä, pikkujouluja ja ohjelmapalvelua sketsien muodossa.

Tutustu toimintaamme tästä

Yhteystiedot

Korvenkylän Nuorisoseura ry

Korventie 703, 46960 Muhniemi

info@korvenkylankesateatteri.fi

palaute@korvenkylankesateatteri.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot tästä


© 2021 | Korvenkylän Kesäteatteri